HTML

Ösztöndíjjal egy évet töltök Japánban...

Egy évet töltök Japánban egy kutató ösztöndíjjal. Remélem jó lesz. Itt megírom.

Friss topikok

  • mexvel: Nem semmi ----------------------------------- www.repjegy-repulojegy.hu (2011.01.30. 23:37) Repülőjegy haza
  • elite beat agent: Kérdeztétek, hogy hol lehet japán élelmiszert kapni Budapesten. Pl. itt: www.tokyoplaza.hu/ Va... (2010.09.20. 12:08) Hazaérkezés
  • fifla: Szia Nyomon követtem a blogod és nagyon tetszett az írásod. Most hogy hazaértél nem lesz egy ös... (2010.09.05. 22:36) Csomagok a repülőtérre
  • ORGASMUSFORSCHER: Drágajó ösztöndíjas, csak egy rövid komment: lszi ne próbáld meg a hazai és a japán viszonyokat ö... (2010.08.02. 17:58) Borzasztóan hosszú tűzijáték
  • vízumfeleség: @Pejho: Köszönöm :) Azt tervezzük, hogy még néhány hétig otthon is vezetjük a bolgot, leírjuk, hog... (2010.07.31. 07:09) Helló „Kittin”

Linkblog

2010.07.23. 15:31 vízumfeleség

Helló „Kittin”

Már attól féltünk kimarad a gyereknek a tűzijáték élmény, hiszen augusztusban még messze nem leszünk otthon, de szerencsére itt július hónapban minden hétvégére akad egy jó kis színes látványosság. Múlt hétvégén Yokohamában voltunk. Ott a közeli plázák fizették a népnek a műsort. Annyira más volt, mint otthon. Jó volt a helyszínválasztás, nagyon rendezett volt, nem volt tülekedés, a zebrákon rendezők segítettét át a tömeget, hangosbemondós emberek igazgatták a népet.

Ezt annyira szeretem itt, minden működik, az emberek türelmesek, nem kell félnem, hogy a kisebbeket fellökik, figyelnek.

Maga a tűzijáték vicces volt, mert naná, hogy volt Helló Kitty (Zóra Kittin-nek ejti), meg egy csomó olyan, amit még sosem láttunk. Az egész csak 20 perces volt, de tátott szájjal néztük. Sokan még tapsoltak is. A műsor után pedig mindenki szépen hazabandukolt. A tömeg gyors távozását segítendő, kb. negyed órára leállították az autósforgalmat, sűrítették a vonatjáratokat. Szóval ez is működött.  Bár nagyon sokan voltunk, sehol sem éreztük, hogy iszonyatos tömeg lenne, sehol sem kellett nyomorognunk. És persze a zebrás segítő emberek megköszönték, hogy átsietünk a zöld jelzésen. Szeretem a japánokat!

2 komment

Címkék: tömeg japán tűzijáték hello kitty yokohama


A bejegyzés trackback címe:

https://tokio.blog.hu/api/trackback/id/tr622171160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pejho 2010.07.24. 08:28:20

Már régóta olvasgatlak és nagyon szeretem a bejegyzéseidet. Aranyosak a gyerekeid:)
Olyan jó lenne, hogyha időd engedi folytatnád majd a bejegyzéseket hazaérkezésetek után is. Nem féltek attól, hogy nehéz lesz újra megszokni a hazai rendszert miután belekóstoltatok a Japán szervezettségbe?

vízumfeleség 2010.07.31. 07:09:57

@Pejho: Köszönöm :)
Azt tervezzük, hogy még néhány hétig otthon is vezetjük a bolgot, leírjuk, hogyan megy a "visszaszokás". Egy hétig turistaként fogjuk járni Budapestet :), rétesezünk a Pozsonyi utcában, és persze fagyizunk Gerbeaudnál.
süti beállítások módosítása